Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck

‘BETER EEN GOEDE BUUR DAN EEN VERRE VRIEND’

Contact

Goed bier en lekker eten op een bijzondere locatie in Deventer

Tot in de late uurtjes op ons terras een drankje doen? Of een privéfeest in ons monumentale pand geven? Bij Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck is elk feest een succes. Al 23 jaar schenken we het beste bier, serveren we met een lach en hebben we een bescheiden maar hoogstaande keuken. En dat alles aan de Brink, een van de mooiste monumentale pleinen in het land.
Ons terras heeft 90 zitplaatsen, zowel in de zon als in de schaduw. Bovendien is het terras gedeeltelijk verwarmd. Maar ook binnen is het heerlijk vertoeven in een industrieel retro interieur met zo'n 50 zitplaatsen.

RUIM 12 BIEREN OP DE TAP EN FIJNE GERECHTEN

Op de tap hebben wij voor u 12 soorten speciaalbier en daarnaast nog zo'n 30 soorten bier op de fles. Ook serveren wij diverse heerlijke wijnen van goede kwaliteit. Vanaf 12:00 uur tot 16:30 uur serveren wij een smaakvolle lunch en vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur een creatief diner, met liefde bereid.

Alle gerechten worden bereid met verse, eerlijke producten. Zo heeft u geen gedoe en geen keuzestress. Vanzelfsprekend kan er de hele dag van onze borrelkaart worden besteld voor de lekkere trek.

Wij hebben maar liefst 12 tapbieren van de fijnste brouwerijen. U drinkt bij ons een perfect getapt biertje van onder andere:

  • Leffe (blond én bruin)
  • Jupiler
  • Hoegaarden
  • Hertog Jan (diverse brouwsels)

Natuurlijk kunt u bij Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck ook terecht voor een stevige borrel, diverse whisky’s, rum, gin, frisdranken en meer.

Onze keuken voor lunch, diner of borrel

Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck serveert simpele en eerlijke gerechten. Onze chef bereidt lekkere broodjes voor de lunch en goede maaltijden voor het diner. Heeft u geen grote trek, maar wel zin om te snacken? Wij serveren ook diverse bittergarnituren.

Zowel binnen als buiten kunt u genieten van lekkere koffies, diverse soorten losse thee en huisgemaakte taarten en koekjes.
Kom gezellig langs bij ons op de Brink.

Bekijk onze menukaart

ZAAL HUREN IN HARTJE Deventer?

Als u een feest plant, bent u op zoek naar een bijzondere zaal met uitmuntende service op een schitterende locatie. Niet voor niets is Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck een bijzonder populaire plek voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels, jubilea of zakelijke bijeenkomsten.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gelegenheid? Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

MEER INFORMATIE

BAR EN KEUKEN DE BUREN VAN SCHIMMELPENNINCK
Brink 22 
7411 BS Deventer

Privacyverklaring

BAR EN KEUKEN DE BUREN VAN SCHIMMELPENNINCK: BETER EEN GOEDE BUUR DAN EEN VERRE VRIEND.

VAKANTIE

Wij zijn met vakantie van maandag 8 november t/m donderdag 18 november (2021)!


OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten

Dinsdag - Donderdag 11:00 - 01:00

Vrijdag - Zaterdag 11:00 - 02:00

Zondag 11:00 - 01:00

Wij zijn gesloten op 25 december (1e kerstdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag).