Bar & keuken de buren van schimmelpenninck

‘BETER EEN GOEDE BUUR DAN EEN VERRE VRIEND’

Contact

Goed bier en lekker eten op een bijzondere locatie in Deventer

 Al ruim 28 jaar schenken we de lekkerste bieren, die we serveren met een glimlach. Onze kaart is toegankelijk, voor ieder wat wils: vlees, vis én vegetarisch. En dat alles aan de Brink, een van de mooiste monumentale pleinen in het land. Ons terras heeft 90 zitplaatsen, zowel in de zon als in de schaduw. Bovendien is het terras gedeeltelijk verwarmd. Maar ook binnen is het heerlijk vertoeven in een industrieel, retro, maar ook warm interieur, met zo'n 50 zitplaatsen.

RUIM 12 BIEREN OP DE TAP EN FIJNE GERECHTEN

Wij hebben op de tap maar liefst 12 bieren en daarnaast nog zo'n 30 bieren op de fles. Ook aan de wijnliefhebbers is gedacht, daarom schenken wij ook kwalitatief goede wijnen per glas én per fles.

 

Om 11.00 start de lunch, tot een uur of 16.30. Van broodjes tot salades, eiergerechten, huisgemaakte soepen, neem gerust een kijkje op onze kaart. Vanaf 17.00 kunt u van de dinerkaart bestellen. Ook deze kaart biedt veel keuze. Van een heerlijk malse kipsaté tot een vegetarische hartige taart, aan iedereen wordt gedacht. Alle gerechten worden bereid met verse, eerlijke producten. Zo heeft u geen gedoe en geen keuzestress. Vanzelfsprekend kan er de hele dag van onze borrelkaart worden besteld voor de lekkere trek.

Wij hebben maar liefst 12 tapbieren van de fijnste brouwerijen. U drinkt bij ons een perfect getapt biertje van onder andere:

  • Leffe (blond én bruin)
  • Jupiler
  • Hoegaarden
  • Hertog Jan (diverse brouwsels)


Natuurlijk kunt u bij Bar & Keuken De Buren van Schimmelpenninck ook terecht voor een stevige borrel, diverse whisky’s, rum, gin, frisdranken en meer.

Heerlijk huisgemaakt gebak!

Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck serveert simpele en eerlijke gerechten. Onze chef bereidt lekkere broodjes voor de lunch en goede maaltijden voor het diner. Maar vergeet onze heerlijke huisgemaakte taarten niet! 

Zowel binnen als buiten kunt u genieten van lekkere koffies, diverse soorten losse thee en huisgemaakte taarten en koekjes.
Kom gezellig langs bij ons op de Brink.

Bekijk onze menukaart Bekijk onze allergenenkaart Bekijk onze wijnkaart

Uw Bedrijfsfeest in hartje deventer organiseren?

Als u een feest plant, bent u op zoek naar een bijzondere locatie met uitmuntende service. Niet voor niets is Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck een bijzonder populaire plek voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels, jubilea of zakelijke bijeenkomsten.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gelegenheid? Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

MEER INFORMATIE