Bar en Keuken De Buren van Schimmelpenninck

‘Beter een goede buur dan een verre vriend’

Goed bier en lekker eten op een bijzondere locatie

Tot in de late uurtjes op ons terras een drankje doen? Of een privéfeest in ons monumentale pand? Bij Bar en Keuken de Buren van Schimmelpenninck is elk feest een succes. Al 23 jaar schenken we het beste bier, serveren we met een lach en hebben we een bescheiden doch hoogstaande keuken. En dat alles aan de Brink, één van de mooiste, monumentale pleinen in het land.

Ons terras heeft 90 zitplaatsen, zowel in de zon als in de schaduw. Tevens is het terras gedeeltelijk verwarmd. Maar ook binnen is het heerlijk vertoeven in een industrieel retro interieur met zo'n 50 zitplaatsen. 

 

Ruim 12 bieren op de tap en fijne gerechten

Op de tap hebben wij voor u 12 soorten speciaal bier en hiernaast nog zo'n 30 soorten bier op de fles. Daarnaast serveren wij diverse heerlijke wijnen van goede kwaliteit. Vanaf 12.00 uur serveren wij een smaakvolle lunch tot 16.30 uur. En vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur een creatief diner, met liefde bereid.

Alle gerechten zijn bereid van verse, eerlijke producten. Geen gedoe en geen keuzestress. Vanzelfsprekend kan er de hele dag van onze borrelkaart worden besteld voor de lekkere trek. 

Wij hebben daarom maar liefst 12 tapbieren van de fijnste brouwerijen. U drinkt bij ons een perfect getapt biertje van onder andere:

  • Leffe (blond én bruin)
  • Jupiler
  • Hoegaarden
  • Hertog Jan (diverse brouwsels)

Natuurlijk kunt u bij Bar en Keuken De Buren van Schimmelpenninck ook terecht voor een stevige borrel, diverse whisky’s, rum, gin, een frisje en meer. 

Onze keuken voor lunch, diner of borrel

Bar en Keuken De Buren van Schimmelpenninck serveert simpele en eerlijke gerechten. Onze chef bereidt lekkere broodjes voor de lunch en goede maaltijden voor het diner. Heeft u geen grote trek, maar wil zin om te snacken? Wij serveren ook diverse bittergarnituren.

Zowel binnen als buiten kunt u  genieten van lekkere koffies en diverse soorten losse thee, met huisgemaakte taarten en koekjes.

Kom gezellig langs bij ons op De Brink.

42 soorten speciaalbieren bij de Buren van Schimmelpenninck in Deventer

Zaal huren in hartje Deventer?

Als u een feest plant, bent u op zoek naar een bijzondere zaal met uitmuntende service op een schitterende locatie. Niet voor niets is Bar en Keuken De Buren van Schimmelpenninck een bijzonder populaire plek voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels, jubilea of zakelijke bijeenkomsten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gelegenheid? Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Dineren in restaurant de Buren van schimmelpenninck
Borrelen aan de Brink in Deventer
Lunchen in restaurant de Buren van schimmelpenninck
Tapas eten restaurant de Buren van schimmelpenninck
Lunchen bij restaurant de Buren van schimmelpenninck